Felixa-Top

Klanten

Klanten van Felixa

En wat zeggen ze over Felixa …

Logo-STWR
www.savethewaterbergrhino.nl-home

Stichting Save the Waterberg Rhino Nederland

Stichting voor beschermen en behouden van de neushoornpopulatie in Zuid Afrika

Krystle, Lotte en Jeanine – Bestuursleden

Met dank aan Felixa hebben wij een prachtige website voor onze stichting, zeer professioneel en volledig aangepast aan onze wensen. Kan niet bestaat bij Marja pas nadat zij tot op de bodem is gegaan om iets uit te zoeken. Geen verzoekje is te gek of zij duikt er volledig in. Het is ons nog steeds niet gelukt om iets te vinden waar zij geen oplossing voor weet!

Snel schakelen, altijd behulpzaam, het grote plaatje in het oog houdend, klantvriendelijk en zeer meedenkend zijn de omschrijvingen die bij ons opkomen als wij aan onze samenwerking met Felixa denken.

Kortom een fijne samenwerking en vooral een resultaat waar wij zeer trots op zijn!

Logo-SoccerID
www.vamosmadrid.nl-home

SoccerID

Sportmarketing: Concepts en Events

Arnoud Lips – Directeur

Als je het over snel schakelen hebt, dan ben je bij Marja aan het juiste adres. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig en dat gezegde is hier meer dan waar ook op zijn plaats. Wat een heerlijkheid als mensen pro actief meedenken en meteen actie ondernemen. Voor je iets kunt vragen, is het feitelijk al gebeurd.

Waar persoonlijke aandacht steeds meer een schaars goed wordt, lijkt het bij Felixa wel alsof je altijd bovenaan hun prioriteiten lijst staat. Dat gevoel heb je eigenlijk nergens meer en dat maakt dit bedrijf dan ook zo bijzonder. Persoonlijke aandacht, razendsnel schakelen en nooit is iets te veel gevraagd.

Stak het leven maar altijd zo in elkaar…

Logo-SoccerID
www.speeljezelfinde11.nl-home

SoccerID

Sportmarketing: Concepts en Events

Niels IJsbrandij – Projectmanager

Marja Schooneman (Felixa) heeft ons geholpen met het opzetten van websites voor de projecten van SoccerID. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het gebruikersvriendelijke WordPress.

Zonder enige kennis van web-building heeft Marja mij de basis aangeleerd en ondersteund in het bouwen van een professionele website, met als resultaat www.speeljezelfinde11.nl.

Want een goed begin is het halve werk. Ik ben zeer tevreden over mijn ontwikkelingen op het gebied van web-building en de professionele hulp van Marja Schooneman. Ik ben nu in staat mijn eigen website te onderhouden, aan te passen en te optimaliseren en met weinig tijd/geld een professionele website te runnen.

Algemene voorwaarden

WebDesign: Felixa "scoren met je website"